angle-left 23:e augusti återgår förseningsavgifter & lånetider till det normala

23:e augusti återgår förseningsavgifter & lånetider till det normala

Se till att du har lämnat tillbaka dina lån innan den 23:e augusti. Då återinför vi våra förseningsavgifter, antal e-lån och lånetider. Om du har försenade lån hemma den 23:e augusti får du retroaktiva avgifter.

Detta innebär:

• Förseningsavgifter återinförs. Om du har lån hemma som är försenade kommer du att få retroaktiva förseningsavgifter.
  • Reservationer återgår till att kosta 10:- per bok.
  • Antal e-lån återgår till det normala: 3 e-böcker per vecka, 2 filmer via Cineasterna per vecka.
  • Lånetiden på alla medier återgår till det normala:

Böcker, ljudböcker: 4 veckor

Böcker med reservationskö: 3 veckor

Studentlitteratur: 3 veckor

DVD-film: 1 vecka

Tidskrifter: 14 dagar

Talböcker: 42 dagar

Om du vill undvika att gå in i bibliotekslokalerna så går det att återlämna i våra boknkast. Du kan också lämna av dina böcker utanför Åkersberga centrums galleria i gränden mellan biblioteket och Public Hotel. När du väl är på plats så ringer du upp oss och vi hämtar dina böcker.

sv-se en-gb