Riskgrupper kan hämta böcker utanför biblioteket

Under pandemin kan du som tillhör en riskgrupp hämta upp böcker utanför biblioteket i Åkersberga. Om du inte kan ta dig till biblioteket alls kan du få böckerna hemkörda. Läs mer här.

Take away kassar: Reservera dina böcker via mejl eller telefon. Du hämtar upp böckerna i gränden mellan Åkersberga bibliotek och Public Hotell. Du ringer upp oss när du är på plats så kommer vi ned med din bokkasse. Du behöver inte betala någon reservationsavgift om vi har boken på biblioteket. Om boken är utlånad, ett fjärrlån eller ett inköpsförslag tillkommer den vanliga reservationsavgiften på 10 kronor.

Boken kommer: Om du inte kan ta dig till biblioteket kan du få böckerna hemskickade. Kontakta oss och säg att du vill bli en Boken kommer-låntagare. Du reserverar då dina böcker på samma sätt via mejl, telefon eller vår hemsida. Vi kan tyvärr inte säga när i veckan böckerna anländer men du får alltid ett telefonsamtal när de är på väg. Du behöver inte betala någon reservationsavgift.

Ta hand om er.

Mejl: osterakers.bibliotek@osteraker.se