angle-left Hämta upp böcker i Åkersberga

Hämta upp böcker i Åkersberga

Medan biblioteket är stängt kan du hämta upp böcker utanför biblioteket i Åkersberga. Om du inte kan ta dig till biblioteket och tillhör en riskgrupp kan du få böckerna hemkörda. Läs mer här.

Lokalerna är fortsatt stängda med begränsad service men du kan hämta upp take away kassar utanför biblioteket eller som riskgrupp få böckerna hemkörda.

Take away kassar: Reservera dina böcker via hemsidan, mejl eller telefon. Telefonen är öppen måndag-fredag, klockan 11-12:30 och 13-15:00. Du hämtar upp böckerna i gränden mellan huvudbiblioteket i Åkersberga och Public Hotell. Du ringer upp oss när du är på plats så kommer vi ned med din bokkasse. Du behöver inte betala någon reservationsavgift.

Boken kommer: Om du inte kan ta dig till biblioteket och tillhör en riskgrupp kan du få böckerna hemskickade. Kontakta oss och säg att du vill bli en Boken kommer-låntagare. Du reserverar då dina böcker på samma sätt via mejl, telefon eller vår hemsida. Vi kan tyvärr inte säga när i veckan böckerna anländer men du får alltid ett telefonsamtal när de är på väg. Du behöver inte betala någon reservationsavgift.

Tänk på att vi ska begränsa vår rörlighet i samhället för att minska smittspridningen, så om det inte är nödvändigt ber vi dig skjuta upp dina lån eller använda dig av e-biblioteket istället.

Ta hand om er.

Mejl: osterakers.bibliotek@osteraker.se