Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
233887
Goobaha dhulka hoostiisa ku yaalla ee adduunka / Jens Hansegård, Anders Nyberg ; översättning: Musa M. Isse.
Goobaha dhulka hoostiisa ku yaalla ee adduunka / Jens Hansegård, Anders Nyberg ; översättning: Musa M. Isse.
Av: Hansegård, Jens, 1972-
Utgivningsår: [2020].
Språk: Somaliska
Medietyp: Bok
Kategori: Facklitteratur
Förlag: Fenix Bokförlag
ISBN: 978-91-7525-341-1
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Totalt antal lån: 0
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Välkommen till underjorden! Människan har alltid fascinerats av världen under våra fötter. Vi har grävt oss ner i djupet för att hitta gnistrande skatter, för att begrava våra döda, men också för att söka skydd. Det underjordiska är en mystisk värld fylld av smugglartunnlar, flyktvägar, glömda gruvor, och magiska grottor.
Välkommen till underjorden! Människan har alltid fascinerats av världen under våra fötter. Vi har grävt oss ner i djupet för att hitta gnistrande skatter, för att begrava våra döda, men också för att söka skydd. Det underjordiska är en mystisk värld fylld av smugglartunnlar, flyktvägar, glömda gruvor, och magiska grottor. I den här boken kommer vi att utforska många djupa hemligheter och besöka märkliga ställen som det kanske aldrig var meningen att någon levande någonsin skulle få se. Så gör dig redo för en djupgående expedition och var beredd på överraskningar! Jens Hansegård har skrivit denna lättlästa och rafflande faktabok och Anders Nyberg bidrar med sina detaljrika, roliga och spännande bilder. För alla vetgiriga som älskar faktaböcker! Läs också "Jordens tuffaste djur", "Jordens försvunna skatter", "Jordens rekordbok", "Jordens läskigaste väsen", "Jordens mystiska platser", "Jordens utdöda djur" och "Jordens fantastiska byggen". Boken är på somaliska. Finns även på svenska och arabiska.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök

Språk