46701
Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns / Susan Cain ; översättning: Bitte Wallin
Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns / Susan Cain ; översättning: Bitte Wallin
Av: Cain, Susan
Utgivningsår: 2013
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Kategori: Facklitteratur
Förlag: NoK
ISBN: 91-27-13480-6 978-91-27-13480-5
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Totalt antal lån: 38
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Författaren menar att vårt samhälle i alla sammanhang hyllar den extroverta och socialt kompetenta personen. Att vara introvert är inte detsamma som att vara blyg. Det handlar i st. mer om var man hämtar sin energi. Extroverta personer stimuleras av sällskap och kontakt medan introverta behöver avskildhet och lugna stunder.

Här finns titeln:

Loading...
Bra bok! Om introverta (och extroverta) människor och hur båda typerna behövs i vårt extroverta samhälle. Det jag inte är helt förtjust i är alla exempel från USA. Jag kan ju ändå tycka att det svenska samhället är så annorlunda, och mer tillåtande för introverta människor, även om även vi hyllar extrovert beteende. Den har i all fall lärt mig en hel del om mig själv, särskilt början av boken. Och att brainstorming inte alls är bra, något som jag fick lära mig om att det var bra, redan i grundkolan/gymnasiet.
2021-12-10
Erika R

Andra titlar av samma författare

247773
Av: Cain, Susan

Liknande titlar

Sök

Språk