Mina sidor

Mina sidor

Under Mina sidor kan du se och även ändra vilka låneuppgifter som finns och här kommer du också åt att låna om eller reservera utlånad media. Skriv in ditt lånekortsnummer eller 10-siffriga personnummer samt din 4-siffriga PIN-kod 

För att komma åt Mina sidor loggar du in på hänglåset () uppe till höger. Om hänglåset är öppet är du redan inloggad. OBS! Om du inte kan se ikonen, så testa att zooma in eller ut på din webbläsare. Du kan göra det genom att klicka CTRL och + samtidigt på dem flesta webbläsare om du sitter vid en dator.

När du är inloggad kan du se vilka lån du har. Där står vilket återlämningsdatum som gäller. Det finns en kryssruta till höger om varje lån. Om du vill låna om så bockar du i kryssrutan för det du vill låna om och klickar sedan på knappen för omlån. Du får då besked om det går att låna om eller inte. Det kan stå TITELN GÅR INTE ATT LÅNA OM. Det kan till exempel vara någon annan som står i kö på boken, eller så har du redan lånat om den 2 gånger. Får du problem kan du kontakta oss via osterakers.bibliotek@osteraker.se eller 08-540 814 00.